Assessorament lingüístic global

Benvinguts

Som un equip de professionals del món de la traducció, els idiomes i l’ensenyament d’idiomes. Entre tots sumem molts anys d’experiència i ens agrada treballar amb rigor, professionalitat i compromís.

 

El nostre objectiu és compartir, intercanviar i divulgar tota mena d’eines, recursos i coneixements relacionats amb el món de les llengües.

Montse Babí, Fundadora

Tom Davidson, Col·laborador

La Montse és traductora i intèrpret, té un postgrau en estratègies d’aprenentatge, certificats diversos que l’acrediten com a professora d’anglès, francès i català i també d’ensenyament online. Igualment, és correctora (nivell K) i és una apassionada de la literatura.

En Tom és llicenciat en English and Creative Writing per la Universitat de Huddersfield i és el fundador i director d’Open Door English, una acadèmia d’idiomes amb seu a Mataró. És especialista en exàmens oficials de Cambridge i es dedica a l’ensenyament de la llengua anglesa per a adolescents, adults i professionals.

Rosó Isern, Col·laboradora

Eric, Màrqueting

Després de viure a diversos llocs del món, ara és a Virginia Beach, a la costa est dels Estats Units. Ensenya català i castellà a grans i petits de tot arreu, i la seva passió és veure com cada dia els seus alumnes guanyen autonomia lingüística per comunicar-se. Està acreditada com a examinadora dels diferents nivells orals de castellà del MCER a l’Instituto Cervantes. També és voluntària per la llengua del Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya, on ha tingut parelles lingüístiques de tots els nivells de català. 

Expert en màrqueting digital i autor del disseny del blog i de la web. Ha treballat en acadèmies d’idiomes i actualment en continua estudiant.

Laurie Jude, Col·laboradora

Paula Aguilera, Col·laboradora

És traductora i correctora. Un cop va tenir el màster en Llengües Estrangeres Aplicades a la butxaca, va venir a viure a Catalunya durant deu anys. Des que va tornar cap a França el 2020, s’ha centrat en projectes de traducció relacionats amb el creixement personal i el lleure creatiu. Parla anglès, castellà, català i fa temps (massa!) que es vol posar a estudiar polonès. És autodidacta i li encanta descobrir coses noves i llançar-se envers allò desconegut gràcies a projectes apassionants. Si la voleu conèixer una mica més, aquí la teniu.

Docent d’idiomes i estudiant de doctorat al departament d’Història de l’Art i Musicologia de la UAB. Després de graduar-se en Estudis Anglesos i finalitzar el màster en Literatura Comparada i Estudis Culturals, la Pau va començar una tesi doctoral centrada en les pràctiques musicals online i la dissidència de gènere. Actualment, compagina l’acadèmia amb la docència d’anglès i francès.

L’Eloi, la Lucy, l’Albert, la Mercè i en Ciarán són també col·laboradors de Filolàlia en moments puntuals. Tots ells es dediquen al món de les llengües en general.

ca