Qui som

Assessorament lingüístic global

Benvinguts

Som un equip de professionals del món de la traducció, els idiomes i l’ensenyament d’idiomes. Entre tots sumem molts anys d’experiència i ens agrada treballar amb rigor, professionalitat i compromís.

Montse Babí, Fundadora

Tom, Col·laborador

Ànima del projecte i directora de Filolàlia. És traductora i intèrpret, té un postgrau en estratègies d’aprenentatge, certificats diversos que l’acrediten com a professora d’anglès, francès i català i també d’ensenyament en línia. Igualment, és correctora (nivell K) i pot exercir com a traductora jurada al català.

Llicenciat en English and Creative Writing per la Universitat de Huddersfield i és el fundador i director d’Open Door English, una acadèmia d’idiomes amb seu a Mataró. És especialista en exàmens oficials de Cambridge i es dedica a l’ensenyament de la llengua anglesa per a adolescents, adults i professionals.

Rosó, Col·laboradora

Eric, Màrqueting

Després de viure a diversos llocs del món, ara és a Virginia Beach, a la costa est dels Estats Units. Ensenya català i castellà a grans i petits de tot arreu, i la seva passió és veure com cada dia els seus alumnes guanyen autonomia lingüística per comunicar-se. Està acreditada com a examinadora dels diferents nivells orals de castellà del MCER a l’Instituto Cervantes. També és voluntària per la llengua del Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya, on ha tingut parelles lingüístiques de tots els nivells de català. 

Expert en màrqueting digital i autor del disseny del blog i de la web. Ha treballat en acadèmies d’idiomes i actualment en continua estudiant.

L’Eloi, la Lucy, l’Albert, la Mercè, la Paula i en Ciarán són també col·laboradors de Filolàlia en moments puntuals. Tots ells es dediquen al món de les llengües en general.

Categories:
ca