‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

PARLEM I PARLEM BÉ: EL SECRET DE L’ORATÒRIA

recepció escola oratòria

Comparteix l'article

Un actor és cos, veu i emoció; un bon comunicador també. D’aquesta premisa i de creure que tothom pot ser un bon comunicador va néixer Express Yourselfi. 

 

Sóc la Xènia Castelltort, diplomada en art dramàtic a Barcelona, Londres i Buenos Aires i quan em vaig endinsar en el món de l’oratòria em vaig adonar que el món del teatre i el món de l’oratòria tenen molts punts en comú. Vaig començar a participar en concursos d’oratòria i debat tan a nivell nacional com internacional i em va fascinar aquest món. Quan vaig tornar a viure a Catalunya la gent em demanava si els podia ajudar a preparar discursos i vaig veure que si teoritzava el que jo tenia integrat com actriu podia ajudar a molta més gent. 

 

Els meus primers clients van ser l’any 2013 a un institut on es posava a prova que els continguts fossin pràctics però sobretot dinàmics perquè els adolescents els enganxés, aquí el món del teatre em va ajudar molt. Poc a poc hem anat creixent i expandint-nos i en l’actualitat treballem per empreses, per tres universitats, una desena d’instituts del territori català i des del 2021 vam obrir un local a Vilafranca del Penedès on treballem amb sessions individuals i realitzem intensius grupals. 

 

L’orador no neix, es fa! I és que tot gran orador no ho era en els seus inicis!

 

Passeu, passeu…

www.expressyourselfi.com

Més articles!

ca