‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

Pangrames refrescants

pangrames-repte

Comparteix l'article

Hola filolàlics! Aquí teniu tots els pangrames rebuts en motiu del Filolàlia Challenge. Gràcies, són una autèntica meravella!

GEMMA MORELL:

“Hola, avui us presento la recepta per l’esmorzar de dijous: sorbet de xocolata amb kiwis i aranyons. Espero que la feu i en gaudiu!”

“Hi havia una vegada un jove bigotut amb tuf a whisky, que portava un reguitzell d’eines rovellades sota una jaqueta foradada, i un manyoc de claus que xiulaven amb el vent a ritme de funk”

JOANA FOZ, 10 anys

“Avui aniré a la platja, per celebrar el meu aniversari, i portarem una bossa molt plena. Ja l’he omplert, hi he posat: unes xancletes, un flotador, el meu aneguet de la sort, en zizi, i per ultim, que ho portaré a la mà perque és molt gros, la meva taula de windsurf. Ah, tambe portarem  kiwis per si tenim gana”

TXUS RICO

“Jorge y su primo ñoño Zenón devoraban quesadillas en un xilófono bebiendo té con whisky”.

NÚRIA PALACIOS

“Any de virus, número k amunt i avall, Pfizer o Astrazeneca, però ara ja és estiu! Ballem, disbauxa, gaudim, que la nit és jove, a Hawai i a l’Estartit”.

ARNAU PALACIOS, 8 anys

“Última hora: el volcà Krakatoa ha entrat en erupció aquest dissabte 5 de juny. Ara els sismògrafs diuen que no s’hi podria fer windsurf de cap manera i que la lava va fent zig-zags. Aix, quina por!”

ALEIX TEIXIDÓ

“Altra vegada em trobo a la taverna del poble a altes hores de la nit, contemplant el got de whisky mig buit que agafa la meva mà i intentant recordar si es tracta del tercer o del cinquè. Fa temps que ja no bec per desinhibir-me o passar-m’ho bé, ara ho faig per silenciar l’angoixa i la tristor que carrego dins d’ençà que la guerra va esclatar. Els crits agonitzants de les víctimes, els nens orfes i famolencs que han inundat els carrers. I les meves mans tacades de sang.”

JAUME SACRISTÁN

“El jovencillo ñu bebía whisky de maíz y fingía utilizar un xilofón que parecía roto”

NATALIA SALAS

“This summer I pretend to relax and understand what slow life means, I will practice yoga, quack like a duck at the beach, try kombucha and cook homemade vegan pizzas. Just for the fun of it!”

ANNA VILLENA

“Al pingüino le gusta zambullirse bajo el agua mientras el pequeño Alex disfruta comiendo un helado de vainilla y kiwi”

ENGLISH TO GO (acadèmia d’idiomes)

“Learning should be zestful, exciting, kind-hearted, enjoyable and imaginative, always bearing in mind that every person is unique and wonderful”

MARGOT HILL

“Abrazos fuertes, risas grandes, jajaja. Queso, wifi y excursiones. Hace para una vida feliz y buen karma.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles!

EL CAS FERRANTE

Sabeu qui és l’Elena Ferrante? Segur que sí! És l’autora, entre d’altres, de la tetralogia de L’amica geniale.    Aquesta

International Tea Day

INTERNATIONAL TEA DAY

Que el 21 de maig sigui el dia mundial del te ens omple d’alegria. Ens entusiasma el te! Per això

Paraules oblidades portada

Paraules oblidades

No sé si us passa, però quan a prop vostre algú pronuncia una d’aquelles paraules que crèieu oblidades, no us

ca