‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

NOU SERVEI: COPYWRITING

Portada

Comparteix l'article

A Filolàlia hem fet una aposta de futur i ens hem estrenat en l’àmbit del copywriting. Això significa que, a banda de tot el que ja fèiem, ara també assessorem diverses empreses i escrivim allò que necessiten per impulsar el seu negoci i la capacitat de captar nous clients.

 

Redactem articles per a blogs, newsletters, publicacions per a xarxes socials, notes de premsa,  i tot el que faci falta per optimitzar la projecció del negoci en qüestió.

 

La gràcia de Filolàlia és que podem oferir tres serveis en un: el de la creació de continguts, la correcció d’aquests mateixos continguts i la traducció d’aquests cap a d’altres llengües. Això fa que el servei que oferim sigui més ràpid, àgil i complet. 

 

El client només treballa amb Filolàlia, i no ha de dependre de ningú més per assegurar ni la qualitat lingüística ni de posicionament SEO que s’espera d’un servei de copywriting.

 

Coneixem les diverses tècniques de storytelling, calls to action, etc. i les treballem a consciència per garantir els màxims resultats. A més, ho complementem amb serveis paral·lels com ara una revisió exhaustiva del web, propostes noves de continguts i un estil més coherent i novedós que s’adapti a la idiosincràsia de l’empresa concreta. 

 

Estem molt contents d’haver-nos format en aquest nou camp i d’haver-nos estrenat amb dues empreses de l’àmbit sanitari i de formació que ja confien plenament en nosaltres. Qui més hi estaria interessat?

 

Benvinguts a una nova era. A Filolàlia, més i millor. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles!

EL CAS FERRANTE

Sabeu qui és l’Elena Ferrante? Segur que sí! És l’autora, entre d’altres, de la tetralogia de L’amica geniale.    Aquesta

International Tea Day

INTERNATIONAL TEA DAY

Que el 21 de maig sigui el dia mundial del te ens omple d’alegria. Ens entusiasma el te! Per això

Paraules oblidades portada

Paraules oblidades

No sé si us passa, però quan a prop vostre algú pronuncia una d’aquelles paraules que crèieu oblidades, no us

ca