‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

NOU CURS, NOUS RUMBS

Comparteix l'article

A Filolàlia estem d’estrena. I ens encanta. Aquest estiu ens han passat moltes coses (totes bones!) i hem llegit, après, valorat, sospesat i decidit.

Filolàlia pren un nou caire, enceta un nou rumb. Amb força, amb ganes i amb l’alegria i l’energia que ens caracteritzen.

Volem aportar el nostre gra de sorra a l’ensenyament en general i al món dels idiomes en particular. Volem ser una eina de difusió, d’aprenentatges compartits i de formació continuada mitjançant continguts totalment gratuïts al web i a les xarxes.

Volem encoratjar, acompanyar i motivar a totes aquelles persones que, com nosaltres, senten passió per les llengües. O potser encara no. I la sentiran aviat.

La llengua ens mou, ens uneix, ens interpel·la, ens defineix i ens construeix.

I, per sobre de tot, per sobre de les llengües i de les cultures, ens comuniquem. Per sobreviure, Per ser i per estar. Per viure.

Així, doncs, us convidem a pujar a bord del nou projecte de Filolàlia: passió per la parla i per la docència.

Trucs, consells, idees, persones, coneixement, descoberta. Hi anem plegats?

Més articles!

Ko Tozawa

KO TAZAWA ENS FASCINA

A Filolàlia, ens fascina el professor i traductor, Ko Tazawa (Yokohama, 1953-Kobe, setembre de 2022).    Ens fascina la gran

Musicar la parla: el baby talk

Llegim un article del New York Times interessantíssim sobre un ambiciós estudi intercultural que demostra que els adults de tot

ca