‘With languages, you are at home anywhere’

Edmund De Waal

HAPPY 4th, CRAFT BEER IS FOR LOVERS!

Comparteix l'article

Happy 4th, craft beer is for lovers! El 4 de juliol es podria dir que és el dia més americà i màgic dels Estats Units d’Amèrica. Virginia Beach, es vesteix de blanc, blau i vermell i es perfuma de carn a la brasa i cervesa al so dels petards. La sensació que se’n prepara una de grossa ja es respira una o dues setmanes abans. Tothom pregunta a tothom, mig nerviós i mig eufòric, quins plans hi ha per la festa de la Independència; i aquest any, en concret, hi ha més ganes que mai de fer festa, ja que el 4 de juliol de l’any passat es va quedar en un no res.

 

Però nosaltres, aquest any, a més a més d’afegir-nos als preparatius i a la festa grossa, vam començar un projecte nou. Ens vam estrenar el món de les cerveses artesanes, que aquí als Estats Units d’Amèrica, suposo que com a tot arreu, és tot un món. En Roger, el meu xicot, ja feia dies que s’ho rumiava i la festivitat del moment ens va motivar a llançar-nos a fer la nostra primera Ale. Netejar, esterilitzar, escalfar aigua, afegir civada i llúpol, barrejar, abocar, afegir llevat i sucre, netejar altra vegada, refredar, reposar, fermentar. Bé, vam començar per llegir les instruccions i llavors en Roger va anar fent; jo li vaig donar el meu suport mirant-lo. Evidentment, com requeria el moment, la vam batejar amb el superoriginal nom de 4th of July, com a bon auguri.

 

Ara que ja ha passat vora d’un mes, i hem tastat tres ampolles, hem de dir que el nostre primer experiment no ha sortit malament, o, si més no, és bevible i digerible. Té color, té cos, té un gust prou intens, però poca bombolla… Li falta una mica de gas. És cert que cada ampolla que hem obert de la nostra 4th, ha sortit millor que l’anterior, així que hem de seguir practicant fins a trobar la nostra fórmula. Com era allò de…? “Fent i desfent aprèn l’aprenent”, doncs mireu, hi hem tornat amb una pilsner, aquest cop! Aquest dissabte l’envasem, algun suggeriment pel nom?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Més articles!

IDIOMES AL PODER

O el poder dels idiomes, oi? Parlar llengües empodera. En molts sentits. Fixem-nos-hi: 1. Parlar una llengua amplia horitzons mentals

NOU CURS, NOUS RUMBS

A Filolàlia estem d’estrena. I ens encanta. Aquest estiu ens han passat moltes coses (totes bones!) i hem llegit, après,

web

Fabulari

Com va allò de parlant la gent s’entén? Doncs és a partir d’aquesta idea que neix Fabulari, ja que és

ca