Asesoramiento lingüístico global

Bienvenidos

Somos un equipo de profesionales del mundo de la traducción, los idiomas y la enseñanza de idiomas. Entre todos sumamos muchos años de experiencia y nos gusta trabajar con rigor, profesionalidad y compromiso.

 

El nostre objectiu és compartir, intercanviar i divulgar tota mena d’eines, recursos i coneixements relacionats amb el món de les llengües.

Montse Babí, Fundadora

Tom Davidson, Col·laborador

La Montse és traductora i intèrpret, té un postgrau en estratègies d’aprenentatge, certificats diversos que l’acrediten com a professora d’anglès, francès i català i també d’ensenyament online. Igualment, és correctora (nivell K) i és una apassionada de la literatura.

En Tom és llicenciat en English and Creative Writing per la Universitat de Huddersfield i és el fundador i director d’Open Door English, una acadèmia d’idiomes amb seu a Mataró. És especialista en exàmens oficials de Cambridge i es dedica a l’ensenyament de la llengua anglesa per a adolescents, adults i professionals.

Rosó Isern, Col·laboradora

Eric, Márketin

Después de haber vivido en distintos lugares del mundo, ahora está en Virginia Beach, en la costa este de los Estados Unidos. Enseña el catalán y el español a mayores y pequeños, y su pasión es ver cómo cada día sus alumnos ganan en autonomía lingüística para comunicarse. Está acreditada como examinadora de los distintos niveles orales de español del MCER en el Instituto Cervantes. También es voluntaria por la lengua del Consorci de Normalització Lingüística de Catalunya, donde ha tenido parejas lingüísticas de todos los niveles. 

Experto en márquetin digital y autor del diseño del blog y de la web. Ha trabajado en academias de idiomas y actualmente sigue estudiando.

Laurie Jude, Col·laboradora

Paula Aguilera, Col·laboradora

És traductora i correctora. Un cop va tenir el màster en Llengües Estrangeres Aplicades a la butxaca, va venir a viure a Catalunya durant deu anys. Des que va tornar cap a França el 2020, s’ha centrat en projectes de traducció relacionats amb el creixement personal i el lleure creatiu. Parla anglès, castellà, català i fa temps (massa!) que es vol posar a estudiar polonès. És autodidacta i li encanta descobrir coses noves i llançar-se envers allò desconegut gràcies a projectes apassionants. Si la voleu conèixer una mica més, aquí la teniu.

Docente de idiomas y estudiante de doctorado en el departamento de Historia del Arte y Musicología de la UAB. Tras graduarse en Estudios Ingleses y finalizar el máster en Literatura Comparada y Estudios Culturales, Pau inició una tesis doctoral centrada en las prácticas musicales online y la disidencia de género. Actualmente, compagina la academia con la docencia de inglés y francés.

L’Eloi, la Lucy, l’Albert, la Mercè i en Ciarán són també col·laboradors de Filolàlia en moments puntuals. Tots ells es dediquen al món de les llengües en general.

es_ES