‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

Qui és qui al video de Filolàlia?

Comparte el artículo

En aquestes dates nadalenques, ens hem animat a muntar un petit video on apareixen diverses persones que formen Filolàlia. Algunes hi ensenyen idiomes, d’altres n’aprenen, algunes tradueixen i d’altres, simplement, hi col·laboren.

 

Per ordre d’aparició:

 

En Jean-Luc Bellissens és un dentista francès que viu a Paziols (sud de França) i tenia ganes d’aprendre el català. Va començar de zero el passat mes d’octubre i ara ja pot sostenir una conversa senzilla utilizant el present i una pila de vocabulari. Ha fet uns progressos increïbles i en lloc d’una hora setmanal un migdia a la setmana, ara ho ha repartit en dues hores, dos migdies. Bravo, Jean-Luc! Ho estàs fent la mar de bé!

 

La Céline Jude és francesa, viu a prop de Poitiers i està qualificada per ensenyar castellà, francès i anglès. El seu tarannà alegre i jovial fa que les seves classes siguin molt amenes i que els alumnes l’apreciïn de debò.

 

En Tom Davidson és anglès i està qualificat per ensenyar la llengua pròpia. Col·labora amb nosaltres gràcies a ser el director d’Open Door English, una acadèmia d’idiomes de nova creació que ofereix, a més de molt bones classe d’anglès, serveis de correcció i traducció per mitjà de Filolàlia. A canvi, nosaltres hi fem assessoraments lingüístics i pedagògics.

 

L’Anna Rodriguez és llicenciada en Humanitats, experta en Protocol i alumna d’un MBA. Per complementar la seva extensa formació, està fent un curs de perfeccionament de francès amb la Céline. Endavant, Anna, no tens aturador!

 

L’Eric Puig és el nostre “community manager” i també la persona que ens obre la finestra a un ampli món d’oportunitats i possibilitats digitals i tecnològiques. O d’on us penseu que surten unes publicacions tan xules, a les xarxes?

 

La Júlia Giral s’està preparant per anar a estudiar als Estats Units l’any vinent. Això significa que fa classes amb la Montse, que no tan sols l’ajuda a consolidar el seu nivell B1 mentre mira de conduir-la cap al B2, sinó que també l’acompanya en el procés de familiaritzar-se amb l’accent, les tradicions, la cultura i els “trending topics” americans. You rock, Júlia!

 

En Ciarán Drummey és irlandès, treballa com a professor d’anglès en una escola i ens aporta saviesa i cultura, com va fer per exemple amb el podcast sobre el Samhain. Al video l’heu sentit parlant la llengua irlandesa, molt minoritària però no per això menys bonica i interessant.

 

L’Albert Prat és lingüista, professor, poeta i fotògraf. La seva professionalitat i creativitat ens aporta molta vida i molt bones idees, i esperem que no deixi mai de col·laborar amb nosaltres de múltiples maneres.

 

La Montse Babí és qui escriu aquestes ratlles i qui se sent profundament agraïda a tots ells.

 

També cal enviar un reconeixement especial a la Neus Benages, dissenyadora del logo de Filolàlia i a d’altres persones que han col·laborat amb nosaltres en un moment o altre al llarg d’aquests darrers mesos. La Lucy Hanks, amb una traducció sobre el món operístic; la Mercè Amat, amb notables contribucions a les xarxes; l’Eloi Babí amb diverses revisions; i en Martí, la Paula i en Jordi, els nostres seguidors més fidels.

 

Som un equip. Som Filolàlia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més articles!

EL CAS FERRANTE

Sabeu qui és l’Elena Ferrante? Segur que sí! És l’autora, entre d’altres, de la tetralogia de L’amica geniale.    Aquesta

International Tea Day

INTERNATIONAL TEA DAY

Que el 21 de maig sigui el dia mundial del te ens omple d’alegria. Ens entusiasma el te! Per això

Paraules oblidades portada

Paraules oblidades

No sé si us passa, però quan a prop vostre algú pronuncia una d’aquelles paraules que crèieu oblidades, no us

es_ES