With languages, you are at home anywhere.

Edmund De Waal

PARLEM I PARLEM BÉ: EL SECRET DE L’ORATÒRIA

recepció escola oratòria

Comparte el artículo

Un actor és cos, veu i emoció; un bon comunicador també. D’aquesta premisa i de creure que tothom pot ser un bon comunicador va néixer Express Yourselfi. 

 

Sóc la Xènia Castelltort, diplomada en art dramàtic a Barcelona, Londres i Buenos Aires i quan em vaig endinsar en el món de l’oratòria em vaig adonar que el món del teatre i el món de l’oratòria tenen molts punts en comú. Vaig començar a participar en concursos d’oratòria i debat tan a nivell nacional com internacional i em va fascinar aquest món. Quan vaig tornar a viure a Catalunya la gent em demanava si els podia ajudar a preparar discursos i vaig veure que si teoritzava el que jo tenia integrat com actriu podia ajudar a molta més gent. 

 

Els meus primers clients van ser l’any 2013 a un institut on es posava a prova que els continguts fossin pràctics però sobretot dinàmics perquè els adolescents els enganxés, aquí el món del teatre em va ajudar molt. Poc a poc hem anat creixent i expandint-nos i en l’actualitat treballem per empreses, per tres universitats, una desena d’instituts del territori català i des del 2021 vam obrir un local a Vilafranca del Penedès on treballem amb sessions individuals i realitzem intensius grupals. 

 

L’orador no neix, es fa! I és que tot gran orador no ho era en els seus inicis!

 

Passeu, passeu…

www.expressyourselfi.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Més articles!

web

Fabulari

Com va allò de parlant la gent s’entén? Doncs és a partir d’aquesta idea que neix Fabulari, ja que és

es_ES