‘With languages, you are at home anywhere’

Edmund De Waal

DESEMBRE: EL REPTE

Comparteix l'article

A tocar del mes de desembre i amb ganes d’entrar al temps de l’advent, us proposem un repte “lingüisticofilolàlic” al qual esteu més que convidats a participar. Aquest serà el funcionament del repte: Caldrà estar ben atents a totes les stories que anirem penjant a Instagram. Cada story serà un repte. 21 dies, 21 reptes.
 • Caldrà estar ben atents a totes les stories que anirem penjant a Instagram. Cada story serà un repte. 21 dies, 21 reptes.
 • Apunteu la solució de cada repte i envieu-nos totes les respostes juntes el proper dia 22 de desembre a filolalia@filolalia.cat
 • Els reptes estaran relacionats amb el Nadal i les curiositats lingüístiques de tota mena.
 • Les solucions poden ser paraules en català, anglès, francès, castellà i noms de llocs, persones, pel·lícules, llibres, autors, personatges ficticis, etc.
 • El dia 23 publicarem el guanyador i guanyadora del premi, i és que completar els 21reptes tindrà premi, sí, ho heu llegit bé.
 • Que quin serà el premi? Doncs alguna cosa per començar l’any amb molt bon peu. Sortegem un val per valor 50 euros per gastar a la botiga “ORIGAMI PAPER” de Mataró. Agenda i calendari nous per al 2022? Per exemple!
 • Sort i bon repte

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.

  Més articles!

  IDIOMES AL PODER

  O el poder dels idiomes, oi? Parlar llengües empodera. En molts sentits. Fixem-nos-hi: 1. Parlar una llengua amplia horitzons mentals

  NOU CURS, NOUS RUMBS

  A Filolàlia estem d’estrena. I ens encanta. Aquest estiu ens han passat moltes coses (totes bones!) i hem llegit, après,

  web

  Fabulari

  Com va allò de parlant la gent s’entén? Doncs és a partir d’aquesta idea que neix Fabulari, ja que és

  ca