‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

DESEMBRE: EL REPTE

Comparteix l'article

A tocar del mes de desembre i amb ganes d’entrar al temps de l’advent, us proposem un repte “lingüisticofilolàlic” al qual esteu més que convidats a participar. Aquest serà el funcionament del repte: Caldrà estar ben atents a totes les stories que anirem penjant a Instagram. Cada story serà un repte. 21 dies, 21 reptes.
 • Caldrà estar ben atents a totes les stories que anirem penjant a Instagram. Cada story serà un repte. 21 dies, 21 reptes.
 • Apunteu la solució de cada repte i envieu-nos totes les respostes juntes el proper dia 22 de desembre a filolalia@filolalia.cat
 • Els reptes estaran relacionats amb el Nadal i les curiositats lingüístiques de tota mena.
 • Les solucions poden ser paraules en català, anglès, francès, castellà i noms de llocs, persones, pel·lícules, llibres, autors, personatges ficticis, etc.
 • El dia 23 publicarem el guanyador i guanyadora del premi, i és que completar els 21reptes tindrà premi, sí, ho heu llegit bé.
 • Que quin serà el premi? Doncs alguna cosa per començar l’any amb molt bon peu. Sortegem un val per valor 50 euros per gastar a la botiga “ORIGAMI PAPER” de Mataró. Agenda i calendari nous per al 2022? Per exemple!
 • Sort i bon repte

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Més articles!

  DICCIONARIS NADALENCS

  A Filolàlia tenim passió pels idiomes. Per això ens entusiasma compartir-los, difondre’ls, aprofundir-hi i gaudir-ne plegats. Aquests dies hem estat

  Ko Tozawa

  KO TAZAWA ENS FASCINA

  A Filolàlia, ens fascina el professor i traductor, Ko Tazawa (Yokohama, 1953-Kobe, setembre de 2022).    Ens fascina la gran

  ca