‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

DESEMBRE: EL REPTE

Comparteix l'article

A tocar del mes de desembre i amb ganes d’entrar al temps de l’advent, us proposem un repte “lingüisticofilolàlic” al qual esteu més que convidats a participar. Aquest serà el funcionament del repte: Caldrà estar ben atents a totes les stories que anirem penjant a Instagram. Cada story serà un repte. 21 dies, 21 reptes.
 • Caldrà estar ben atents a totes les stories que anirem penjant a Instagram. Cada story serà un repte. 21 dies, 21 reptes.
 • Apunteu la solució de cada repte i envieu-nos totes les respostes juntes el proper dia 22 de desembre a filolalia@filolalia.cat
 • Els reptes estaran relacionats amb el Nadal i les curiositats lingüístiques de tota mena.
 • Les solucions poden ser paraules en català, anglès, francès, castellà i noms de llocs, persones, pel·lícules, llibres, autors, personatges ficticis, etc.
 • El dia 23 publicarem el guanyador i guanyadora del premi, i és que completar els 21reptes tindrà premi, sí, ho heu llegit bé.
 • Que quin serà el premi? Doncs alguna cosa per començar l’any amb molt bon peu. Sortegem un val per valor 50 euros per gastar a la botiga “ORIGAMI PAPER” de Mataró. Agenda i calendari nous per al 2022? Per exemple!
 • Sort i bon repte

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Més articles!

  EL CAS FERRANTE

  Sabeu qui és l’Elena Ferrante? Segur que sí! És l’autora, entre d’altres, de la tetralogia de L’amica geniale.    Aquesta

  International Tea Day

  INTERNATIONAL TEA DAY

  Que el 21 de maig sigui el dia mundial del te ens omple d’alegria. Ens entusiasma el te! Per això

  Paraules oblidades portada

  Paraules oblidades

  No sé si us passa, però quan a prop vostre algú pronuncia una d’aquelles paraules que crèieu oblidades, no us

  ca