‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

Assessoraments lingüístics: per què?

Comparteix l'article

Quan hem de pintar casa nostra i decidim delegar-ho als experts, primer fem venir el pintor i li ensenyem què hem de pintar i com ens agradaria que quedés el resultat. Escoltem els consells i les propostes i ens hi acollim després de parlar-ho, valorar-ho i pactar-ho.

 

El mateix quan anem a cal dentista i ens hem de fer un tractament bucal que requereix assessorar-se primer. I si volem comprar-nos un bon aparell fotogràfic, primer recollirem informació i ens deixarem orientar pels professionals o persones que s’hi dediquin per afició.

 

Així, doncs, per què no assessorar-nos en matèria lingüística? No tot es limita a demanar una traducció, una correcció o una classe. Potser volem millorar com parlem un idioma que ja coneixem, i no sabem com. Potser només ens volem reciclar. Potser creiem que podrem traduir o corregir un text tots sols i volem només que ens ho revisin. O qui sap si el nostre fill o filla faria bé de marxar fora per complementar els seus estudis.

 

A Filolàlia us rebem encantats. Us escoltem. En parlem. Us acompanyem. I, sobretot, sobretot, no us deixem a l’estacada. Busquem la millor solució per a vosaltres, i ens ocupem d’orientar-vos sobre el camí que considerem més adient. Fins i tot, si ho desitgeu, deleguem el servei que us cal però en fem un seguiment al llarg del temps que convingui. Tot per un preu raonable i amb un únic pagament.

 

Demaneu-nos un assessorament! Som aquí perquè coneixem el tema i us podem ajudar de debò, sense que hagueu d’anar provant llocs i persones, gastant-vos una pila de diners i havent de canviar d’opció fins que trobeu la que més us escau.

 

Així, doncs, no ho dubteu: assessoreu-vos. No us en penedireu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles!

ca