‘Words travel worlds. Translators do the driving’.

Anna Rusconi

Agendes i Calendaris

Comparteix l'article

Fa pocs dies ha circulat un acudit ben enginyós segons el qual la pitjor compra del 2020 va ser una agenda. Ben cert.

 

Però ara que estrenem el 2021 amb la certesa que serà altra vegada d’allò més incert, ens adonem que al nostre voltant calendaris i agendes tornen amb força. New Year’s Resolutions, Bonnes Résolutions, bons propòsits…en diguem com en diguem, per a molts els principis de gener són moments d’aturada i de fer llistats.

 

A Filolàlia ens proposem, senzillament, que el 2021 sigui un bon any. I només de proposar-nos-ho ja sembla que ho podrem complir. Es tracta de posar-hi les ganes, l’esforç i la il·lusió. Evidentment, un bon o mal cop de sort hi poden dir la seva, també. Però l’esperit general és d’optimisme i determinació per arribar ben lluny.

 

Ens proposem seguir aprenent amb i dels nostres alumnes, font d’inspiració i d’energia constants. Ens proposem dotar de continguts significatius les xarxes i el blog, des d’on esperem acompanyar-vos i compartir plegats el gust pel saber. 

 

Ens proposem assessorar acadèmies, particulars i famílies que vulguin fer un pas més enllà amb l’aprenentatge i la tria d’idiomes i títols oficials. De moment, les experiències que ja hem posat en marxa estan sent tot un èxit!

 

Ens proposem traduir i corregir amb rigor, rapidesa i professionalitat. No us fallarem.

 

Ens proposem acollir-vos, escoltar-vos i fer un seguiment acurat de les vostres peticions; ja sigui en format virtual o presencial, des del nostre despatx, que ja està en marxa i que ben aviat inaugurarem al centre de Mataró.

 

Ens proposem estimar la llengua i la parla, cuidar-la i fer-la créixer en comunitat. Parlar millor per comunicar millor. Escoltar més per cuidar millor. Acompanyar bé per créixer plegats.

 

La nostra agenda ja està ben plena. D’idees. De suggerències. De curiositats intel·ligents. De sorteigs i premis. De participació.

 

No us ho perdeu…seguiu-nos a les xarxes cada dia! Hi sou molt benvinguts.

calendari 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles!

ca